Kuratórium

Borsos Gábor - A kuratórium elnöke, közgazdász

Borsos Gábor

A kuratórium elnöke, közgazdász

Közgazdász és kommunikációs végzettséggel rendelkezik, közpolitikai tanácsadó, szakértő.Tanulmányait a Kodolányi János Főiskolán végezte valamint egyéb hazai és külföldi (külkereskedelmi,vállalkozási, menedzseri) képesítéseket szerzett. Jelenleg az Átalakulás Intézet elnöke.

e-mail: borsos.gabor@atalakulasintezet.hu

Scheiring Gábor - Szociológus-közgazdász

Scheiring Gábor

Szociológus-közgazdász

Szociológus, politikai közgazdász, jelenleg a Bocconi Egyetem, korábban a Cambridge-i Egyetem kutatója, volt országgyűlési képviselő, a Megújuló Magyarországért Alapítvány volt elnöke. Kutatási területe az egészség és a demokrácia politikai gazdaságtana, a megélt osztályhelyzet, illetve általában a globalizáció társadalmi és politikai hatásai. Képviselőként gazdaság- és társadalompolitikával foglalkozott, több alternatív költségvetési javaslat szerkesztője.

Bővebben: gaborscheiring.com

Sebők Miklós (Phd) - közgazdász, politológus

Sebők Miklós (Phd)

közgazdász, politológus

Közgazdász, politológus. Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen, a University of Virginia-n és az ELTE ÁJK-n végezte. Jelenleg az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpontjának tudományos munkatársa. Kutatási területe a politikai gazdaságtan, az összehasonlító közpolitika és a gazdaságpolitika.