Kuratórium

Borsos Gábor - A kuratórium elnöke, közgazdász

Borsos Gábor

A kuratórium elnöke, közgazdász

Közgazdász és kommunikációs végzettséggel rendelkezik, közpolitikai tanácsadó, szakértő.Tanulmányait a Kodolányi János Főiskolán végezte valamint egyéb hazai és külföldi (külkereskedelmi,vállalkozási, menedzseri) képesítéseket szerzett. Jelenleg az Átalakulás Intézet elnöke.

e-mail: borsos.gabor@atalakulasintezet.hu

Scheiring Gábor - Szociológus-közgazdász

Scheiring Gábor

Szociológus-közgazdász

Szociológus, politikai közgazdász, jelenleg a Cambridge-i Egyetem kutatója, volt országgyűlési képviselő, a Megújuló Magyarországért Alapítvány elnöke. Kutatási területe a privatizáció és tágabb értelemben véve a gazdasági átalakulás, globalizáció társadalmi és politikai hatásai. E témákban számos könyve és tudományos cikke jelent meg magyar és angol nyelven. Képviselőként gazdaság- és társadalompolitikával foglalkozott, több alternatív költségvetési javaslat szerkesztője. Elkötelezett képviselője a progresszív politika és közpolitika hazai megerősítésének.

e-mail: scheiring.gabor@atalakulasintezet.hu

Sebők Miklós (Phd) - közgazdász, politológus

Sebők Miklós (Phd)

közgazdász, politológus

Közgazdász, politológus. Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen, a University of Virginia-n és az ELTE ÁJK-n végezte. Jelenleg az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpontjának tudományos munkatársa. Kutatási területe a politikai gazdaságtan, az összehasonlító közpolitika és a gazdaságpolitika.